GYAKORI KÉRDÉSEK

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyek gyakran előfordulnak az érdeklődéseknél és foglalásoknál.

Amennyiben olyan kérése, kérdése van, amire itt nem kapott választ, örömmel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken!

Szállásokkal kapcsolatoS kérdések

Természetesen igen! Így több családot, nagyobb baráti társaságot is el tudunk szállásolni 10-12 főig a közös feljáró segítségével. A két apartmannak van külön-külön külső bejárata is, így Önöktől függ, hogy a két szintet nagyobb foglalás esetén egybenyitjuk-e avagy sem.
Alap esetben a két apartmant egymástól elválasztva, a belső lejárót lezárva adjuk át, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez volt vendégeink többségének a kérése. 

Igen! Mind az alsó, mind a felső szintre egy-egy plusz ágyat tudunk biztosítani. Illetve a nappaliban elhelyezett kanapék szükség esetén két személyes ággyá nyithatóak.

Igen! Kérjük, jelezze ilyen jellegű igényét, és érkezésükre mindent bekészítünk Önöket!

Természetesen nem! Az apartmanok mindig frissen takarítva, friss ágyneművel várják Önöket! 

A konyhában minden megtalálható, amire egy nyaraláshoz szükségük lehet. Lábosok, tányérok, evőeszközök, poharak, csészék, mikrohullámú sütő, kávéfőző, sütő, hűtő, főzőlapok, mosogatószer, szivacs, papír kéztörlő, stb. Ha bármilyen különlegesebb eszközigényük lenne, kérjük érdeklődjenek az érkezésük előtt, hogy rendelkezünk-e vele.

Minden kedves vendégünket megkérjük, hogy a tűzesetek elkerülése végett a lakásban ne dohányozzanak a saját biztonságuk és a lakás épsége érdekében! Dohányozni kizárólag a a teraszon és az udvaron szabad. Köszönjük!

Amennyiben a két külön apartmant két külön család veszi ki úgy nyilván az udvart közösen használhatják. Természetesen fontosnak tartjuk, hogy a vendégeink tiszteletben tartsák egymás pihenését, de ebből a sok év alatt még soha nem volt probléma. 

Apartmanjainkban önellátás történik. A közelben több étterem, élelmiszerbolt is található. 

Az önálló családi háznál (Fenyvesi utca 58.) nem lakik ott a tulajdonos. A Fenyvesi utca 106. szám alatt található apartmanjainknál a tulajdonos szintén az udvarban lakik, saját házban, saját udvarral, csak a kocsibejáró/udvarbejáró a közös, így vendégeinket semmilyen módon nem zavarjuk a nyugalmas pihenésben. 

Foglalással kapcsolatoS kérdések

Előfordult, hogy a foglalás ellenére egyes vendégek nem érkeztek meg, minden előzetes bejelentés nélkül. Ami részről nekünk is kellemetlen, illetve azoknak a vendégeiknek is, akiknek nemlegest választ kellett adnunk az adott időpontra történő foglalásukkor. A foglaló az egész összeg 30%-a, aminek megérkezésével válik véglegessé a foglalás. Ez az összeg foglalás visszamondáskor avagy meg nem érkezéskor sem jár vissza.

Az foglaló felett fennmaradó összeget kérjük mindig megérkezés napján fizetni. Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy a helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges. SZÉP kártyát/bankkártyát nem tudunk elfogadni. 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előzetesen megbeszélt összeg, kevesebb személy, vagy kevesebb éjszakára való érkezés esetén nem kerül visszatérítésre. Amennyiben a megbeszéltnél többen érkeznének, kérjük jelezzék nekünk. Bizonyos esetekben ez plusz költséggel jár, mely legalább 5000Ft/éj/fő. 

EGYÉB

Örömmel segítünk mindenben kedves vendégünknek, akár az apartmanokkal kapcsolatos kérésük van, akár a környék nevezetességeiről, látnivalóiról kérdeznének! Keressenek minket bátran az elérhetőségeinken! Mi mindent megteszünk, hogy nyugodt, pozitív élményekkel teli nyaralása legyen nálunk!

A térképen megtekinthető, hogy lakásunk kb. 5 perces sétára található a Balatontól, ahol egyszerű lejárókon juthat a vízbe. Kis strand 10 perces séta, központ és központi strand 15 perces séta. Autóval a strandok közelében több ingyenes lehetőség van parkolásra, közvetlen a strandon 100Ft/óra a parkolás. Bolt és étterem a lakástól szintén néhány perces sétára található. 

Szállásainkat 14 órától tudják elfoglalni. Kérjük, hogy az érkezés napján a megadott telefonszámon jelezzék nekünk, hogy hány órára várható az érkezésük, hogy biztosan várja önöket otthon valaki. 

Kérjük, hogy a szállást az elutazás napján 10 óráig legyenek kedvesek elhagyni.